This website uses cookies to enhance your experience.

Mord og Mysterier - Boks 14 (DVD)

Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren Barnaby.

Den sjette sansen (Second Sight)
To familier har i lang tid vært i konflikt med hverandre. Kirbys har synske evner, og Ramsoms er opptatte av å avsløre hva som ligger bak. Det blir ikke bedre når Emma Ransom og Ben Kirby blir forelsket og får barn sammen. En etter en blir Ransoms familiemedlemmer myrdet, og Barnaby får en tøff sak å løse.

Skjult dybde (Hidden Depths)
Advokaten Nick Turner faller ned fra taket og dør. Når Barnaby og Scott undersøker saken, ser det først ut som et mord, men under etterforskningens gang begynner de å tvile. Nick hadde økonomiske problemer, og Barnaby spør seg selv om det kan ha vært selvmord, som skulle se ut som mord, slik at hans kone fikk utbetalt livsforsikringen.

Livsfarlig konkurranse (Sauce For The Goose)
Familien Plummers familiefirma har store økonomiske problemer, og de er tvunget til å stenge fabrikken. Alt blir ytterligere komplisert når et lik blir funnet i en av fabrikkens maskiner. Det viser seg å være Dexter Lockwood, en ansatt hos en konkurrerende fabrikk.
Specifications
Item No. 1200768
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 4 timer 42 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Mord og Mysterier
    Loading
    Loading