This website uses cookies to enhance your experience.

Mord og Mysterier - Boks 16 (DVD)

Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren Barnaby.

Juvelene (Vixens Run)
Sir Freddy Butler tar med sine tre kvinner til Haddington Hall, hvor han vil komme med en bekjennelse. Familien tror at han har funnet de mistede edelstenene som tilhører familien Haddington. Før han får sagt det han ønsker, får han hjerteinfarkt og faller om.

Utpressingen (Dawn among the dead men)
Martin Barrett blir skutt til døde gjennom vinduet i sitt hjem. Hayley Redfern er i overetasjen når skuddene blir avfyrt, men stikker raskt fra stedet før politiet dukker opp. Under etterforskningen oppdager Barnaby og Jones at Martin sto bak utpressing.

Fire begravelser og et bryllup (Four funerals and a wedding)
På gården “Skimmington Fayre” blir den kvinnehatende pastoren Anthony Gant skutt. Dette er kort tid etter at hans kusine Mildred Danvers døde. Når Barnaby ser nærmere på saken, oppdager han at det er flere som har motiv for å drepe Anthony.
Specifications
Item No. 1200770
Utgitt 2012
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 4 timer 40 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Mord og Mysterier
    Loading
    Loading