This website uses cookies to enhance your experience.

Mord og Mysterier - Boks 18 (DVD)

Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren Barnaby.

Dans Med De Døde (Dance With The Dead)
Den forlatte Coopers Cross WW2 flyplassen i nærheten av landsbyen Morton Fendle fortsetter å tiltrekke mange av innbyggerne. Da den unge mannen Simon Bright blir funnet død i sin bil, virker det åpenbart at han prøvde å gjennomføre en selvmordspakt med sin kjæreste, Laura Sharp. Hun er sporløst forsvunnet, og Barnaby og Jones frykter det verste. De startet etterforskning av hennes tidligere liv og relasjoner for å identifisere morderen blant bygdefolket.

Dyret i Deg (The Animal Within)
Niesen til den lokale fotografen Rex Masters kommer til Midsomer fra Philadelphia. Lokalbefolkningen reagerer med overraskelse da Rex har fortalt til alle at hun døde i en flyulykke. Plutselig dør Rex, og flere bekjente kommer med ulike tolkninger om hva som kan ha skjedd. Hva er sannheten og hvem ønsket han død?

King's Crystal
Glassverket King’s Crystal i Midsomer Magna er imot nedleggelse som følge av eieren Alan Kings død. Hans enke Hilary gifter seg med sin bror Charles til hennes sønns ergrelse, og ryktene sier at Charles og revisor Peter Baxter har underslått en stor del av eiendelene. Etter at Peter ble knivdrept, og Ian begynte å oppføre seg merkelig etter å ha funnet sin fars skissebok, blir Barnaby satt på saken.
Specifications
Item No. 1200772
Utgitt 2012
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 280 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Mord og Mysterier
    Loading
    Loading