This website uses cookies to enhance your experience.

Mord og Mysterier - Boks 2 (DVD)

Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren Barnaby.

Trofast til døden
Kontrollen av finansene i en håndverksforening tar en uhyggelig vending når eierens kone forsvinner og en nabo blir myrdet.

Forkledd død
En av grunnleggerne av et New Age-kollektiv, the Lodge of the Golden Wind Horse, dør når han faller ned trappen i det som ser ut som en ulykke. Men når den andre grunnleggeren på et mystisk sett myrdes i et rom fullt av mennesker, ser også det første dødsfallet ut til å være planlagt.

Dødens skygge
En suksessrik teaterregissør, Simon Fletcher, vender tilbake til Badger’s Drift med hodet fullt av vonde barndomsminner. Like etter blir en byggherre som nettopp har fått diagnosen hjernesvulst, brutalt myrdet med et indisk sverd som tilhører en sokneprest. Barnaby og Troy etterforsker forbrytelsen og forsøker å finne ut om den har sammenheng med at folk hadde kastet egg på ham på grunn av hans byggeplaner, eller om svaret ligger skjult i fortiden.
Specifications
Item No. 1200774
Utgitt 1997
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 5 timer 6 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk, islandsk
Se alt av Mord og Mysterier
    Loading
    Loading