This website uses cookies to enhance your experience.

Mord og Mysterier - Boks 20 (DVD)

Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren Barnaby.

De søker han her (They Seek Him Here)
En ny versjon av The Scarlet Pimpernel spilles inn i Midsomer Magna, men arbeidsklimaet er ikke det beste. Barnaby og Jones interesse vekkes når de skygger den ukjente og tidligere dømte forbryteren George Inces møte med Jed Norris. De blir overrasket over at Norris er ansatt som sikkerhetsvakt.

Sjokoladeesken (Death In A Chocolate Box)
Den tidligere forbryteren, Ronnie Tyler, forbereder seg på å forlate det rolige området Midsomer Holm og huset som er bygget av Lord Holm og professor Gina Coldby. Eddie Marston blir Ronnies erstatter, noe som gjør Barnaby urolig. Den tidligere politimannen og Ginas mann, Jack, er urolig over det inntrufne og har store problemer med å sove om natten.

Blodsbryllup (Blood Wedding)
En forlovers død i et overklassebryllup blir en stor utfordring for Barnaby og Jones. Disse velstående menneskene er ikke vant til å ha politimenn rundt seg som stiller dumme spørsmål, noe som gjør arbeidet mer krevende. Barnaby har hendene fulle med å planlegge Cullys bryllup, men alt går ikke etter planen.
Specifications
Item No. 1200775
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 4 timer 40 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Mord og Mysterier
    Loading
    Loading