This website uses cookies to enhance your experience.

Mord og Mysterier - Boks 21 (DVD)

Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren Barnaby.

Drept ved daggry (Shot At Dawn)
De to familiene Hicks og Hammonds har vært i tottene på hverandre siden første verdenskrig da Hammond var en del av et oppdrag som drepte en Hicks. Nå, mange år senere, ser feiden ut til å ha eskalert da bestefar Hammod blir funnet død. Det ser ut til å være et mord, og motivet leder til familien Hicks.

Forlatt for å dø (Left For Dead)
Nær en byggeplass ved en hovedvei blir et eldre par funnet døde i sitt hjem. Kort tid etter blir bygglederen myrdet. Barnaby ser en forbindelse mellom nylige hendelser og forsvinningen av en ung gutt flere år tidligere.

Livet i Midsomer (Midsomer Life)
Da en mann blir funnet død i sin SUV, må etterforskerne i dybden på rivaliseringen mellom en velstående og kald magasinutgiver og mangfoldet av fiender han har.
Specifications
Item No. 1200776
Utgitt 2012
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 280 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Mord og Mysterier
    Loading
    Loading