This website uses cookies to enhance your experience.

Mord og Mysterier - Boks 24 (DVD)

Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren Barnaby.

Dødelig glipp (The Glitch)
Universitetet i Midsomer kommer i klammeri med storbedriften når vitenskapsmannen George Jeffers truer med å avsløre at han har problemer med sin oppfinnelse, Kernel Logic. Programvaresjefen Clinton Finn frykter at han vil tape millioner dersom sannheten kommer ut. Når en lærer myrdes av en snikmorder, får Barnaby mistanke om at Jeffers var det egentlige målet.

Uten nåde (Mercies)
Den idylliske, lille byen Little Worthy har lenge vært avhengig av penger fra turismen og spesielt har modellbyen og den årlige elveraftingen vært store attraksjoner. Tidene forandrer seg, og de merker at turistene uteblir. Det gjør ikke byen mer attraktiv som turistmål når det første offeret blir funnet, bundet og utstrakt som Gulliver, midt i modellbyen.

The Creeper
Familieintriger med mord som resultat, utspiller seg på adelsgodset Chettham Park House. Samtidig setter en særdeles frekk og nærgående innbruddstyv sitt preg på Midsomer. Når til og med politisjefen får besøk i sitt hjem av tyven, øker presset på Barnaby om å finne den skyldige. Hva er sammenhengen mellom innbruddene og kan tyven være en morder?
Specifications
Item No. 1200779
Utgitt 2013
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 4 timer 39 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Mord og Mysterier
    Loading
    Loading