This website uses cookies to enhance your experience.

Mord og Mysterier - Boks 26 (DVD)

Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren Barnaby.

Dødsløpet (Blood On The Saddle)
Under et ville vesten-show i Ford Florey blir Faye Lennox, elskerinnen til bonden Jack Fincher, funnet død. Jack har lenge hatt en krangel vedrørende et landområde gående med sin nabo, og krangelen topper seg under cowboymessen. Ville vestens strider blir til skremmende virkelighet når flere drap begås.

Det stille landet (The Silent Land)
Under en mørk biltur gjennom byen March Magna, blir Barnabys kone, Joyce, nødt til å svinge unna en mystisk skikkelse på veien. Senere på natten finner man et lik ved den gamle kirkegården. Ble offeret truffet av Joyces bil eller ble personen myrdet av en innbygger?

Eliteklassen (Master Class)
I undervisningen av begavede, unge musikere, ledet av pianisten Sir Michael Fielding, blir vidunderbarnet Zoe Stock sjokkert vitne til at kvinne drukner i elven. Når politiet ankommer finner de imidlertid ingen spor. Barnaby ser likheten med en annen sak 20 år tidligere.
Specifications
Item No. 1200781
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 4 timer 40 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Mord og Mysterier
    Loading
    Loading