This website uses cookies to enhance your experience.

Mord og Mysterier - Boks 27 (DVD)

Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren Barnaby.

Bokseren (The Noble Art)
Når Midsomer Morchards egen bokser, John Kinsella, vinner en VM-tittel i New York, vekker suksessen sterke følelser blant innbyggerne. Seieren må selvfølgelig feires, og blant gjestene er det flere med spesielle motiver. Svik, utroskap og utpressing er blant ingrediensene.

Ikke i min bakgård (Not In My Backyard)
En krangel resulterer i et mord etter at lederen for Midsomer Conservation Society mistenker at hennes naboer er involvert i en pengebløff. Politisk bråk, innbrudd og seksuelle forbindelser finnes i overflod i pittoreske Great Pelfe, men hvem går så langt som å drepe?

Skapt for mord (Fit For Murder)
Barnaby følger motvillig med Joyce på en spa-weekend til Swavely Manor. Når han endelig klarer å koble av, så dukker det opp liket av en kvinne. Barnaby bytter snart ut harmonien med en etterforskning som avslører en nabokrangel, pengebråk og et mysterium med en halvferdig roman.
Specifications
Item No. 1200782
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 4 timer 40 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Mord og Mysterier
    Loading
    Loading