This website uses cookies to enhance your experience.

Mord og Mysterier - Boks 3 (DVD)

Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren Barnaby.

Kvelerskogen
En ung brasiliansk kvinne blir funnet død, kvalt med et slips, i en skog der tre lignende mord har funnet sted noen år tidligere. Barnaby og Troy besøker George Meckham, den pensjonerte politimannen som ledet etterforskningen av de tidligere forbrytelsene. Sporene leder til to ansatte på en tobakksfabrikk i trakten, og snart blir også den enes portugisiske au pair myrdet. Vet noen mer enn de vil ut med?

Blodhevn
Når en usympatisk og upopulær dommer, Hector Bridges, blir funnet skutt i sitt hjem, oppdager politiet at hans kone tidligere var gift med naboen. Og at naboens kone tidligere var gift med Bridges. Barnaby blir satt på saken og må forholde seg til både de kompliserte familieforholdene, samt en gammel militærkamerat til Bridges, som akkurat har flyttet til byen...

Bortenfor graven
Når et portrett av en formuende rojalist blir skåret i stykker på museet i Aspern Tallow, blir Barnaby og Troy satt på saken for å finne ut hva som har hendt. De dras inn i en sak fylt med misunnelse og grådighet.
Specifications
Item No. 1200785
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 5 timer 7 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk, islandsk
Se alt av Mord og Mysterier
    Loading
    Loading