This website uses cookies to enhance your experience.

Mord og Mysterier - Boks 8 (DVD)

Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren Barnaby.

Marked for drap (Market for Murder)
Etter en bilbrann og et drap retter Barnaby og Troy et ter forskningen mot en lokal boksirkel. Det kan virke som det ikke bare er bøker som opptar medlemmene.

En slange blant rosenknopper (A worm in the Bud)
Da Susan Bartlett’s lik blir funnet i Setwale-skogen tror de fleste at hun har tatt selvmord fordi hun ikke kunne få barn. Imidlertidig er ikke alt slik det gir seg ut for å være. Barnaby og Troy står midt oppi heksekunst, utroskap og eiendomsfeider.

Talent for livet (A Talent for Life)
En sosietetsfrue og den lokale casanovaen blir funnet døde sammen. Barnaby og Troy har flere mistenkte, men motivene for mordene virker usammenhengbare. Plutselig blir en av de mistenkte funnet død i fryseren – enda et mord eller selvmord? Og hvorfor?
Specifications
Item No. 1200793
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 4 timer 56 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Mord og Mysterier
    Loading
    Loading