This website uses cookies to enhance your experience.

Mord og Mysterier - Boks 9 (DVD)

Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren Barnaby.

Død og drømmer (Death and Dreams)
Martin Wroath, en depressiv alkoholiker, blir funnet død. Ved første øyekast ser det ut som selvmord, men Barnaby er ikke helt overbevist. Flere personer blir funnet døde og Barnaby blir selv overfalt. Det viser seg at mye kan knyttes til det lokale psykiatriske sykehuset, og Barnaby og Troy skal få bryne seg på mange spesielle personer. Men er noen av disse morderen?

Malt i blod (Painted in Blood)
Joyce, kona til Barnaby, er på et malekurs. Midt blant de vakre omgivelsene finner hun et lik og det viser seg å være gamle fru Fairfax. Men fru Fairfax er ikke den hun utga seg som, og flere av damene på malekurset har også hemmeligheter...

To byer (A tale of two Hamlets)
Arvingene i den aristokratiske familien Smythe-Webster blir funnet drept; den ene av en eksplosjon og den andre av elektrisitet. Barnaby blir satt på saken og det avsløres en lang rekke med familiehemmeligheter.
Specifications
Item No. 1200794
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 4 timer 57 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Mord og Mysterier
    Loading
    Loading