This website uses cookies to enhance your experience.

Poirot - Collection 11 (DVD)

David Suchet spiller rollen som Agatha Christies gåtefulle, eksentriske og ekstremt intelligente Hercule Poirot. Poirot havner stadig midt oppi uforklarlige mysterier med sin gode venn og kollega, den trofaste kaptein Hastings. Overalt hvor de befinner seg tar de opp kampen mot mordere, tyver og
Price
kr 179,00 - kr 130,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
David Suchet spiller rollen som Agatha Christies gåtefulle, eksentriske og ekstremt intelligente Hercule Poirot. Poirot havner stadig midt oppi uforklarlige mysterier med sin gode venn og kollega, den trofaste kaptein Hastings. Overalt hvor de befinner seg tar de opp kampen mot mordere, tyver og bedragere i kompliserte og intrikate forbrytelser i kjent Agatha Christie stil.


Fru McGinty er død (Mrs McGinty’s Dead)
Etter en rettsgang med knusende bevis blir Bentley dømt for drapet på Fru McGinty. Han blir dømt til henging. Inspektør Spence er derimot ikke sikker på mannens skyld og kontakter Poirot slik at han kan se nærmere på saken.Trøbbel (Cat Among The Pigeons)
Prinsesse Shaista må rømme i sikkerhet etter et angrep på monarkiet i landet Ramat. Hun ligger i skjul på skolen Meadowbank, men det viser seg at det ikke er så trygt der heller. Poirot stepper inn for å finne ut hvem det er som skaper trøbbel.Den tredje piken (Third Girl)
Poirot blir oppsøkt av en jente som sier hun har drept noen. Før han før summet seg har hun forsvunnet. Poirot kan selvfølgelig ikke la en slik sak gå fra seg.Avtale med døden (Appointment With Death)
Den rike, frekke og lite populære kona til Lord Boynton blir funnet stukket i hjel. Grunnet hennes ufordragelige oppførsel mangler det ikke akkurat på mistenkte når Poirot tar saken.

Specifications
Item No. 803372
Produksjonsår 2008
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 4
Spilletid 6 timer 41 minutter
Undertekst Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Se alt av Poirot
    Loading
    Loading