This website uses cookies to enhance your experience.

The Nazisploitation Collection

Item No. 137175
  SS Camp 5 (1977) Da en gruppe unge kvinner under 2. verdenskrig ankommer den beryktede konsentrasjonleiren nr. 5, har de ingen anelse om hvilke skremmende og seksuelle ydmykelser som venter dem... Kvinnene blir raskt etter ankomst delt inn i to hold: en gruppe skal underholde offiserene med sex,
Price
kr 199,00 - kr 49,75 kr 149,25
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 


SS Camp 5 (1977)
Da en gruppe unge kvinner under 2. verdenskrig ankommer den beryktede konsentrasjonleiren nr. 5, har de ingen anelse om hvilke skremmende og seksuelle ydmykelser som venter dem... Kvinnene blir raskt etter ankomst delt inn i to hold: en gruppe skal underholde offiserene med sex, og den andre skal brukes til medisinske eksperimenter... Et helvete som består av underkastelse, ydmykelser, sadisme og seksuell tortur venter!SS Experiment Love Camp (1976)
Velkommen til nazileiren hvor de mørkeste og mest bisarre eksperimentene finner sted. Den sadistiske leirkommandanten har på blodig vis fått ødelagt sine genitalier under en voldtekt ved østfronten. Han gjennomfører det ene grusomme eksperimentet etter det andre for å kunne gjennomføre den ultimate transplantasjonen. Leirkommandanten skal operere testiklene til en av de ødelagte fangene over på sin egen kropp Slik kan han føre den perfekte ariske rasen videre til den neste generasjonen av ondsinnede nazister.Gestapo's Last Orgy (1977)
i Gestapo´s Last Orgy møter den tidligere SS kommandaten Conrad von Starker (Marc Loud) sin personlige jødiske slavinne Lise Cohen (Daniela Poggi) etter at Starker har sonet sitt fengselsopphold for sine forbrytelser mot menneskeheten. I tilbakeblikket til deres felles tid i KZ-leiren, følger vi deres bisarre forhold som kulminerer med en uønsket graviditet og påfølgende abort.SS Hell Camp (1977)
Den sadistiske og Ilsa-aktige Dr. Krast eksperimenterer med å utvikle en ny og overlegen rase som skal tjene det 3. Riket. Til dette formålet har hun utviklet en hårete og krombøyd jævel som holdes i bur og “fores” med ulydige kvinner som han voldtar til døde.

Specifications
Item No. AWE008NBOX
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Skrekkfilm, Thriller
Aldersgrense 18 år
Antall disker 4
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading