This website uses cookies to enhance your experience.

Å Vende Tilbake (2016) (DVD)

Spillefilmen Å Vende Tilbake åpner med at Einar (spilt av Ingar H. Gimle) vender hjem til familien i Norge etter å ha tjenestegjort som offiser i Afghanistan. I fraværet av en farsfigur har 18 år gamle Oscar (Åsmund Høeg) tatt ansvar for lilleboren Fredrik (Fredrik Grøndahl) og hjemmet deres, mye på
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Spillefilmen Å Vende Tilbake åpner med at Einar (spilt av Ingar H. Gimle) vender hjem til familien i Norge etter å ha tjenestegjort som offiser i Afghanistan. I fraværet av en farsfigur har 18 år gamle Oscar (Åsmund Høeg) tatt ansvar for lilleboren Fredrik (Fredrik Grøndahl) og hjemmet deres, mye på grunn av at moren Anna (Lia Boysen) er sengeliggende store deler av dagen. Hjemkomsten blir ikke som forventet når faren opptrer fraværende i møtet med sønnene. Han reiser ut på jakt morgenen etter og kommer ikke tilbake om kvelden slik han har lovet. Etter å ha ventet hele natten bestemmer sønnene seg for å reise opp på fjellet, i håp om å finne faren.

Å Vende Tilbake er en ettertenksom beretning om savn, samhold og mot. Filmen skildrer opplevelsene til to unge brødre som må ta voksne valg på leting etter en forsvunnet far, og hvordan følgene av krig kan påvirke en familie.

Skuespillere
Fredrik Grøndahl, Ingar Helge Gimle, Isabel Christine Andreasen, Lia Boysen, Åsmund Høeg
Specifications
Item No. AWE5083NDVD
Utgitt 2016
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 11 år
Spilletid 1 time 15 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading