This website uses cookies to enhance your experience.

Andre Omgang (DVD)

Hva gjør du når kona di forlanger konebytte for å redde forholdet eller den du elsker ikke husker hvem du er? Når det eneste laget som vinner i livet ditt er nederlaget og alt går på skinner feil vei? Ingenting. I denne komedien klamrer en far og hans to sønner seg desperat til fotballen når koner
Price
kr 99,00 - kr 89,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Hva gjør du når kona di forlanger konebytte for å redde forholdet eller den du elsker ikke husker hvem du er? Når det eneste laget som vinner i livet ditt er nederlaget og alt går på skinner feil vei? Ingenting.

I denne komedien klamrer en far og hans to sønner seg desperat til fotballen når koner og ekskoner, elskerinner og mødre, ekteskap og faenskap tar styringen over livene deres.

Kanskje hadde det vært til å leve med, om ikke det ikke var for at fotballklubben de tre mennene har investert hele sitt følelsesliv i, ikke vinner en eneste kamp og nærmer seg nedrykk.

Likevel fortsetter de tre karene å bruke hver eneste helg på å reise rundt i landet å se Skeid tape. For uansett hvor galt det går på bortebane, er utfordringene på hjemmebane mye, mye verre.

Andre omgang er en komedie om livets mål og selvmål, og om hvordan man klamrer seg til det man har - selv når man ikke har noen ting.

Skuespillere
Bård Owe, Espen Reboli Bjerke, Hege Schøyen, Iren Reppen, Johannes Joner
Specifications
Item No. 5706122389393
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Spilletid 1 time 24 minutter
Undertekst Nors, svensk, engelsk
    Loading
    Loading