This website uses cookies to enhance your experience.

Andreaskorset (DVD)

Andreas har alt en mann kan ønske seg: En hengiven kone, et stort hus på landet og en godt betalt jobb. Men så inntreffer en tragisk ulykke som brått fratar Andreas både førligheten i beina og potensen, med det resultat at også kona Liv forlater ham. Hvordan kan Andreas nå opprettholde bildet av seg
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Andreas har alt en mann kan ønske seg: En hengiven kone, et stort hus på landet og en godt betalt jobb. Men så inntreffer en tragisk ulykke som brått fratar Andreas både førligheten i beina og potensen, med det resultat at også kona Liv forlater ham.


Hvordan kan Andreas nå opprettholde bildet av seg selv som en vellykket mann? En sjarmerende finne, Wagner, som installerer hjelpemidler i huset, begynner et møysommelig arbeid med å bygge Andreas opp igjen. Liv vender tilbake - og hun blir også tydelig sjarmert av Wagner. Det utvikler seg et farlig spill mellom de tre personene i det avsidesliggende huset, et spill som for alvor skyter fart når mørke hemmeligheter fra fortiden kommer for en dag.
Specifications
Item No. 7041271372154
Utgitt 2004
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 39 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading