This website uses cookies to enhance your experience.

Appelsinpiken (DVD)

Appelsinpiken handler om en ung mann, Jan Olav, som en dag møter en helt spesiell pike på trikken. Hun har rød kåpe og bærer en stor pose appelsiner i armene. Han blir stupforelsket, men hun forsvinner med ordene "vi ses". Han starter en jakt som fører ham gjennom et vinterkaldt Oslo og til
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Appelsinpiken handler om en ung mann, Jan Olav, som en dag møter en helt spesiell pike på trikken. Hun har rød kåpe og bærer en stor pose appelsiner i armene. Han blir stupforelsket, men hun forsvinner med ordene "vi ses". Han starter en jakt som fører ham gjennom et vinterkaldt Oslo og til fargesprakende Sevilla, hvor trærne er fulle av appelsiner.


Samtidig møter vi Georg, en ung gutt som går på ski over vidda. Med seg i bagasjen har han et teleskop og et ti år gammelt brev fra faren, et brev som han nettopp har fått. Georg jakter på en komet, og møter i stedet Stella. Men Georg har vanskelig for å forstå sine egne følelser og hva som skjer med ham. Disse to forskjellige historiene veves i hverandre. Begge forteller om tilfeldige møter som blir avgjørende for livet.Appelsinpiken er basert på Jostein Gaarders roman ved samme navn.

Specifications
Item No. NDVDSF4359
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 time 17 minutter
Undertekst Norsk, engelsk
    Loading
    Loading