This website uses cookies to enhance your experience.

Et Iskaldt Kappløp - Amundsen Og Scott (DVD)

Denne serien forteller historien om den verste reisen i verden - kappløpet om å nå til Sydpolen i 1911, mellom norske Roald Amundsen og engelskmannen Robert Falcon Scott. I begynnelsen av det forrige århundre hadde ingen vært på Sydpolen ennå. For å komme til selve bunnen av jorden, til det hvite
Price
kr 99,00 - kr 12,45 kr 86,55
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Denne serien forteller historien om den verste reisen i verden - kappløpet om å nå til Sydpolen i 1911, mellom norske Roald Amundsen og engelskmannen Robert Falcon Scott.

I begynnelsen av det forrige århundre hadde ingen vært på Sydpolen ennå. For å komme til selve bunnen av jorden, til det hvite hjertet av Antarktis, måtte man overleve det verste naturen hadde å tilby og ville symbolisere menneskehetens ultimative dominans over elementene. Våren 1912 var kappløpet over:Scott var død og Amundsen, seierherren, var på vei hjem. Debatten har rast helt siden dengang; var Scott arrogant og inkompetent, eller begavet, men uheldig - et offer for et sjelden sammentreff av meteorologiske forhold?

Et Iskaldt Kappløp forsøker å avslutte denne debatten en gang for alle, ved hjelp av et ufattelig ambisiøst eksperiment. To lag som er utvalgt blant verdens største oppdagelsesreisende vil gjenta kappløpet, utstyrt helt i stil med de opprinnelige ekspedisjonene. Men i motsetning til Scott og Amundsen vil de moderne lagene starte på samme tid og kun 10 kilometer fra hverandre. For første gang vil det være mulig å se om det var hell eller dømmekraft som førte Amundsen til seier og Scott i døden. Denne serien kaster overraskende nytt lys over de forbløffende resultatene og polarforskernes bitre lidelser.
Specifications
Item No. 69132IN
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger TV-serier
Aldersgrense 15 år
Antall disker 3
Spilletid 5 timer
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading