This website uses cookies to enhance your experience.

Et Lite Stykke Thailand - Sesong 2 (DVD)

Etter 3 år er vi tilbake i "Thaifjord". Vi møter kjente og kjære fra første sesong og tre nye thai-norske par fra Møre og Romsdal. Flere av parene reiser på begivenhetsrike turer til Thailand, og vi er med ungkaren Kay til Bangkok på hans første date noen sinne. Er Koy kvinnen i hans liv? I Thailand
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Etter 3 år er vi tilbake i "Thaifjord". Vi møter kjente og kjære fra første sesong og tre nye thai-norske par fra Møre og Romsdal. Flere av parene reiser på begivenhetsrike turer til Thailand, og vi er med ungkaren Kay til Bangkok på hans første date noen sinne. Er Koy kvinnen i hans liv?

I Thailand oppdager Johnny at han er reservefar for alle Buntas nevøer og nieser, og Lars Johan reiser på hurratur til broen over Kwai. Rolv og Wangit våger å satse på kjærligheten igjen, bare de får signert fiskekontrakten... Geir jobber døgnet rundt for å overraske Mon, og Runar krysser fingrene for at Pooky skal få drømmejobben på høyskolen. Midt i det hele forsøker Kay å sjarmere Koy med makrell i tomat, Ålesunds fjelltopper og naturlig beskjedenhet.
Specifications
Item No. DOK005DVD
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Dokumentar, TV-serie
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 2
Spilletid 6 timer
Undertekst Norsk, engelsk
    Loading
    Loading