This website uses cookies to enhance your experience.

Hodejegerne (DVD)

Han rager bare 1 meter og 68 centimeter over bakken, men bortsett fra det er Roger Brown (Aksel Hennie) en mann som tilsynelatende har alt: Han er Norges mest vellykkede hodejeger, han er gift med den altfor vakre galleristen Diana (Synnøve Macody Lund), han har en altfor dyr villa. Og for å holde
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Han rager bare 1 meter og 68 centimeter over bakken, men bortsett fra det er Roger Brown (Aksel Hennie) en mann som tilsynelatende har alt: Han er Norges mest vellykkede hodejeger, han er gift med den altfor vakre galleristen Diana (Synnøve Macody Lund), han har en altfor dyr villa. Og for å holde hodet over vannet økonomisk, må han stjele litt for mye kunst.

Med bakgrunn som tidligere elitesoldat og toppleder i elektronikkbransjen, er Claes Greve (Nikolaj Coster-Waldau) den perfekte kandidaten til Rogers nye rekrutteringsoppdrag. Greve er dessuten i besittelse av et verdifullt maleri, og Roger øyner dermed sjansen til å bli kvitt sine økonomiske problemer for godt. Planleggingen av hans største og siste kupp settes i gang. Men når Roger faktisk bryter seg inn hos Greve, oppdager han noe som snur hele tilværelsen på hodet - og snart må han flykte for livet.

Kritikerroste Hodejegerne er en intens actionthriller, men også en utfordrende granskning av svik, begjær og dødelige ambisjoner. Regissør Morten Tyldums (Buddy, Varg Veum - Falne Engler) filmatisering av Jo Nesbøs bestselgende kriminalroman ble en enorm suksess blant både publikum og kritikere, med over 100.000 solgte kinoseter i åpningshelgen alene, samt anmeldelser til terningkast fem i VG, Dagbladet og Aftenposten. Dette er første gang noen har filmatisert en av Nesbøs bøker.

Skuespillere
Aksel Hennie, Eivind Sander, Joachim Rafaelsen, Julie R. Ølgaard, Nikolaj Coster-Waldau, Nils Jørgen Kaalstad, Reidar Sørensen, Synnøve Macody Lund
Specifications
Item No. 1939931
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 36 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading