This website uses cookies to enhance your experience.

Izzat (DVD)

Oslo fostret, på åtti og nittitallet, en ny bølge kriminelle. De var mer voldelige, mer internasjonale og langt farligere enn hovedstaden tidligere hadde sett. Norske heroinbaroner fløy i tottene på innvandrergjenger som ønsket en større del av kaka. En kamp der det skulle flyte mye blod før
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Oslo fostret, på åtti og nittitallet, en ny bølge kriminelle. De var mer voldelige, mer internasjonale og langt farligere enn hovedstaden tidligere hadde sett. Norske heroinbaroner fløy i tottene på innvandrergjenger som ønsket en større del av kaka. En kamp der det skulle flyte mye blod før forholdene stabiliserte seg.

Midt oppi dette vokser de tre vennene Wasim, Riaz og Munawar opp. De er alle barn av pakistanske innvandrere. De føler seg norske og forventer den samme respekt som nordmenn får. Men med deres resurssvake bakgrunn er det langt fram til en akseptabel jobb og god lønn. De velger heller snarveien til status via gjengen East Side Crew som er ledet av den skruppelløse Sadiq og broren hans Khalid. Statusen til den unge Wasim og hans venner øker i takt med pengene som gjengtilværelsen gir dem, men da Wasims far endelig blir oppmerksom på hva som skjer, sender han sønnen til en fjern tante i Pakistan for å gå på koranskole.

Skuespillere
Danish Kahn, Emil Marwa, Leon Israr Bashir, Ove Andreassen, Shaheen Khan, Sudhir Kumar Kohli
Specifications
Item No. 7041271462930
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 42 minutter
Undertekst Norsk, urdu, svensk, dansk, engelsk
    Loading
    Loading