This website uses cookies to enhance your experience.

Min Misunnelige Frisør (DVD)

Bent er en ung mann som finner trygghet i rutine og stabilitet. Han er aldri borte fra jobben, han klipper seg alltid hos samme frisør, og han bringer trofast den daglige middag til sin gamle far. Men så flytter aromaterapeuten Susie inn i nabolaget. Susie er en kvinne med myke hender, et stort
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Bent er en ung mann som finner trygghet i rutine og stabilitet. Han er aldri borte fra jobben, han klipper seg alltid hos samme frisør, og han bringer trofast den daglige middag til sin gamle far.

Men så flytter aromaterapeuten Susie inn i nabolaget. Susie er en kvinne med myke hender, et stort hjerte og en ekstremt dårlig hukommelse. Hun har så svakt kortidsminne at hun aldri husker noe fra dagen før. Bent blir motvillig fascinert av henne som tror at hvert møte er deres første, og som hver dag like entusiastisk ønsker ham velkommen som ny kunde. Frisøren Frank ser hva som holder på å skje, og han advarer Bent mot å handle ubetenksomt. Men Bent bestemmer seg for å gjøre noe nytt i livet sitt. I det minste skifte frisør.

Skuespillere
Gard Eidsvold, Bjørn Sundquist, Hildegun Riise
Specifications
Item No. 7041271371157
Utgitt 2004
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 7 år
Spilletid 1 time 12 minutter
Undertekst Norsk, engelsk
    Loading
    Loading