This website uses cookies to enhance your experience.

Nordmennenes Egen Historie Historier Fra Krigen 1-4 (DVD)

Glimrende samling dokumentarer om Norge under andre verdenskrig. Norge ble et lett bytte for Nazi-Tyskland i 1940, men for en del nordmenn fortsatte kampen mot okkupantene. Med denne samleboksen er det nå mulig å eie levende bilder fra en periode i Norges historie som fremdeles står sterkt i vår
Price
kr 199,00 - kr 50,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Glimrende samling dokumentarer om Norge under andre verdenskrig.

Norge ble et lett bytte for Nazi-Tyskland i 1940, men for en del nordmenn fortsatte kampen mot okkupantene. Med denne samleboksen er det nå mulig å eie levende bilder fra en periode i Norges historie som fremdeles står sterkt i vår bevissthet - en historie som tidligere bare har vært tilgjengelig i bokform. Hver av de fire DVD-ene inneholder en rekke historier fra de dramatiske krigsårene, og samlingen gir en unik beskrivelse av nordmennenes hverdag under krigen.

Tyskerne Kommer skildrer mellomkrigstiden og opplevelser fra tyskernes angrep på Norge i 1940. I Okkupasjonen skildres hverdagslivet i krigsårene, og i Frigjøringen de jublende frigjøringsdagene i 1945. I Motstandsfolk får vi høre historien om de som nektet å gi seg - nordmennene hvis drøm om et fritt Norge var sterkere enn frykten for fienden.


Boksen inneholder:
• Tyskerne Kommer
• Okkupasjonen
• Frigjøringen
• Motstandsfolk
Specifications
Item No. 1798231
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Dokumentar
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 4
Spilletid 4 timer 38 minutter
    Loading
    Loading