This website uses cookies to enhance your experience.

Søsken Til Evig Tid - Amerikareisa (DVD)

Søskenparet Magnar (75) og Oddny (72) har levd sammen på gården Kleiva i Sunnfjord hele sitt liv. De driver gården på tradisjonelt vis, som generasjoner før dem. Det er alt de ønsker å fortsette med - så lenge helsen holder. En vårdag kommer det et brev fra Amerika. Slektninger i Minnesota inviterer
Price
kr 119,00 - kr 20,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Søskenparet Magnar (75) og Oddny (72) har levd sammen på gården Kleiva i Sunnfjord hele sitt liv. De driver gården på tradisjonelt vis, som generasjoner før dem. Det er alt de ønsker å fortsette med - så lenge helsen holder.


En vårdag kommer det et brev fra Amerika. Slektninger i Minnesota inviterer dem til å komme over dammen for å se hvor deres felles forfedre bosatte seg da de kom til USA på 1800-tallet. Skal Magnar og Oddny driste seg til å ta sjansen på nye opplevelser?Søskenparet Kleiva vant publikums hjerter over hele landet i filmen SØSKEN TIL EVIG TID. Deres tradisjonsrike livsstil traff en nerve i samfunnet, og det ble den mest sette dokumentarfilmen på kino på fem år, og den mest sette på TV2 noensinne.De har aldri tatt fly før, og de har aldri hatt ferie fra dyrene og arbeidet på Kleiva - med unntak av en brokkoperasjon. Samtidig skjer det en annen stor forandring på gården på Kleiva. Nabogutten Per-Tore, som har hjulpet Magnar og Oddny med siloslåtten i alle år, har kjøpt en tomt av søskenparet og bygget hus. Med nytt liv på gården og en amerikainvitasjon på bordet er det mange nye muligheter for bror og søster på Kleiva.


Specifications
Item No. søsken2
Utgitt 2015
Format DVD
Sjanger Dokumentar
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 1
Spilletid 1 time 16 minutter
Undertekst Norsk, engelsk
    Loading
    Loading