This website uses cookies to enhance your experience.

Wesenlund - Norske Filmperler (DVD)

Den Siste Fleksnes (1974) - Regi: Bo Hermansson Vår alles Fleksnes lider ingen nød her i verden, men hans sosiale behov er likevel ikke dekket. Han skulle gjerne møtt kvinnen i sitt liv. Moren hans er litt for hjelpsom, kanskje fordi hun frykter at Marve vil bli stående som den siste Fleksnes, og
Price
kr 199,00 - kr 70,00 kr 129,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den Siste Fleksnes (1974) - Regi: Bo Hermansson
Vår alles Fleksnes lider ingen nød her i verden, men hans sosiale behov er likevel ikke dekket. Han skulle gjerne møtt kvinnen i sitt liv. Moren hans er litt for hjelpsom, kanskje fordi hun frykter at Marve vil bli stående som den siste Fleksnes, og setter i gang med å hjelpe sin sønn. Når hun får Fleksnes inn som elev på en sjarmskole, begynner endelig ting å skje.

Bør Børson jr. (1974) - Regi: Jan Erik Düring
Sidrumpa, dumsnill og lattervekkende, Bør Børson Jr. har en drøm om å oppleve rikdom og makt - men det er ikke så enkelt. Han blir utledd, baktalt og lurt. Unn deg en god latter med Bør Børsons fadeser.

Bør Børson II (1976) - Regi: Stein-Roger Bull
Med millionene i lomma styrer han både presse og børs, og han tar elegant tittelen som Nord-Europas rikeste mann. Han streber også etter å bli så norsk som mulig med sin fremtreden. Problemene oppstår når Bør oppdager at svigerfaren er i ferd med å bli mer norsk enn ham selv, så han setter i gang med å reise bygdas høyeste flaggstang.

Skuespillere
Alf Malland, Arve Opsahl, Aud Schønemann, Britt Langlie, Finn Mehlum, Helge Reiss, Rolv Wesenlund, Sølvi Wang, Tom Tellefsen, Wenche Foss
Specifications
Item No. 802915
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 3
Spilletid 5 timer 55 minutter
Se alt av Norsk Humor
    Loading
    Loading