This website uses cookies to enhance your experience.

A Scanner Darkly (DVD)

Hva ser en skanner? Innsiden av hodet? Innsiden av hjertet? Etter en roman av Philip K. Dick - science fiction-legenden som blant annet har skrevet bøkene som Blade Runner, Total Recall og Minority Report er basert på - kommer A Scanner Darkly, brakt til lerretet av filmskaperen Richard Linklater
Price
kr 79,00 - kr 69,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Hva ser en skanner? Innsiden av hodet? Innsiden av hjertet?


Etter en roman av Philip K. Dick - science fiction-legenden som blant annet har skrevet bøkene som Blade Runner, Total Recall og Minority Report er basert på - kommer A Scanner Darkly, brakt til lerretet av filmskaperen Richard Linklater med et tøft grafisk uttrykk.



Tidsepoke: Like bortenfor nåtid. Sted: Suburbia. Historien: en forskrudd, morsom fortelling om mennesker som er hekta på Substans D. Og om en regjering som med glede ødelegger sine samfunnsborgere - deres rettigheter og deres forhold - for å redde dem. Robert Downey Jr., Woody Harrelson, Winona Ryder og Rory Cochrane spiller en narkoman vennegjeng som er livredde for hverandre og for spioner. Keanu Reeves spiller en spion som også er en av gjengen... inntil hans to personligheter begynner å splittes. Nyt paranoiaen. Det er ingen som ser deg. Helt sant.

Specifications
Item No. NDVDS59418
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Science Fiction
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 40 minutter
    Loading
    Loading