This website uses cookies to enhance your experience.

Equals (DVD)

I en utopisk verden der vold og kriminalitet i hovedsak er utryddet via genetisk eliminering av følelser, lever personer som Nia og Silas et rolig og begivenhetsløst liv. De arbeider for å produsere informasjon på et stort kontor og utveksler bare høflige fraser. Livet er enkelt, helt til et rykte
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I en utopisk verden der vold og kriminalitet i hovedsak er utryddet via genetisk eliminering av følelser, lever personer som Nia og Silas et rolig og begivenhetsløst liv.


De arbeider for å produsere informasjon på et stort kontor og utveksler bare høflige fraser. Livet er enkelt, helt til et rykte begynner å svirre; en sykdom som fører til at mennesker gir uttrykk for følelser har brutt ut. De smittede som blir oppdaget av myndighetene sendes vekk, og får aldri komme tilbake. Silas mistenker at han bærer sykdommen, og når dette bekreftes blir han utstøtt. Til tross for dette blir han dratt tilbake til Nia, som også er smittet, men har klart å skjule symptomene langt bedre enn ham. Når de oppdager at begge er smittet må de ta et valg; bli og fortsette å gjemme seg eller flykte.


 


Skuespillere
Guy Pearce, Jacki Weaver, Kristen Stewart, Nicholas Hoult

Specifications
Item No. 1201193
Utgitt 2016
Format DVD
Sjanger Drama, Science Fiction
Aldersgrense 12 år
Spilletid 1 time 38 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk
    Loading
    Loading