This website uses cookies to enhance your experience.

Robocop (2014)

Året er 2028 og det multinasjonale selskapet OmniCorp er i fronten innen robotteknologi. I årevis har de levert droner til operasjoner i utlandet, og nå er tiden inne for å ta teknologien hjem og enda et steg lenger. Alex Murphy (Kinnaman) er en hengiven familiefar og fantastisk politimann som
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Året er 2028 og det multinasjonale selskapet OmniCorp er i fronten innen robotteknologi. I årevis har de levert droner til operasjoner i utlandet, og nå er tiden inne for å ta teknologien hjem og enda et steg lenger.


Alex Murphy (Kinnaman) er en hengiven familiefar og fantastisk politimann som kjemper mot korrupsjon og kriminalitet i Detroit. Når han blir kritisk skadet i felten, ser OmniCorp muligheten til å lage verdens første halvt mann / halvt robot-politimann. OmniCorps visjon om en hær av RoboCops i alle byer, og dermed enorm gevinst til selskapet, er i ferd med å bli virkelighet. Det eneste de ikke har tenkt på, er at det er en mann inne i maskinen. En mann som vil sloss for rettferdighet.Regissør José Padilha (Tropa De Elite-filmene) står bak denne nye versjonen av Paul Verhoevens klassiker fra 1987. I tillegg til Kinnaman møter vi Gary Oldman, Michael Keaton, Samuel L. Jackson og Abbie Cornish.

Specifications
Item No. 1200255
Utgitt 2014
Format DVD
Sjanger Action, Science Fiction
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 55 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading