This website uses cookies to enhance your experience.

Things To Come

Things to Come bygger på romanen "The Shape of Things to Come" av H.G. Wells, og treffer skremmende godt med sin spådom om en større krig ved starten av 1940-tallet. Framtidsvisjonen starter i den lille byen Everytown ved juletider 1940. En berettiget krigsfrykt legger en demper på julefeiringen.
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Things to Come bygger på romanen "The Shape of Things to Come" av H.G. Wells, og treffer skremmende godt med sin spådom om en større krig ved starten av 1940-tallet.


Framtidsvisjonen starter i den lille byen Everytown ved juletider 1940. En berettiget krigsfrykt legger en demper på julefeiringen. Men den kommende krigen er bare første fase i en lengre utvikling i Everytowns og menneskehetens historie. Krigen blir avløst av en svartedaudlignende pest, som utsletter halve klodens befolkning. Etter et større opprør vokser et nytt samfunn fram, basert på framtidsoptimisme og akselererende teknisk og vitenskapelig utvikling. En ny og futuristisk Everytown, tydelig inspirert av Langs Metropolis (1926), blir bilde på tider som skal komme.


Specifications
Item No. 7046689002600
Utgitt 1936
Format DVD
Sjanger Science Fiction
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 36 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading