This website uses cookies to enhance your experience.

Tilbake Til Fremtiden (DVD)

Med vind, fantasi og smittende storøyd undring presenterer Steven Speielberg i denne filmen et uimotståelig og komisk fantasibilde som sprenger grensene for tid og rom. Michael J. Fox spiller rollen som Marty McFly, en typisk amerikansk tenåring på åttitallet. Michael blir ved et uhell sendt tilbake
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Med vind, fantasi og smittende storøyd undring presenterer Steven Speielberg i denne filmen et uimotståelig og komisk fantasibilde som sprenger grensene for tid og rom. Michael J. Fox spiller rollen som Marty McFly, en typisk amerikansk tenåring på åttitallet. Michael blir ved et uhell sendt tilbake til 1955 i den plutoniumsdrevne tidsmaskinen DeLorean, som er funnet opp av den gale oppfinneren Christopher Lloyd.

I løpet av det ustyrtelige morsomme og forbløffende oppholdet i fortiden, må Marty sørge for at hans fremtidige foreldre, tenåringer Crispin Glover og Lea Thompson, møtes og forelsker seg i hverandre - slik at han kan komme tilbake til fremtiden. Det er Robert Zemeckis som har regissert denne sjarmerende spenningskomedien, som vil få deg til å ønske deg tilbake til fremtiden om og om igjen.

Skuespillere
Christopher Lloyd, Crispin Glover, Lea Thompson, Michael J. Fox
Specifications
Item No. 52GSD8283043
Utgitt 1985
Format DVD
Sjanger Science Fiction
Aldersgrense 11
Undertekst Norsk
Se alt av Tilbake Til Fremtiden
    Loading
    Loading