This website uses cookies to enhance your experience.

Amityville 3D (DVD)

Journalisten John Baxter er nettopp blitt skilt, og har bosatt seg på Long Island. Dessverre har han bosatt seg i det beryktede Amityville-huset - stedet der de som flytter inn dør! Han avfeier skeptisk de mystiske hendelsene som snart begynner å inntreffe, men når helvetes porter åpenbarer seg i
Price
kr 79,00 - kr 69,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Journalisten John Baxter er nettopp blitt skilt, og har bosatt seg på Long Island. Dessverre har han bosatt seg i det beryktede Amityville-huset - stedet der de som flytter inn dør!
Han avfeier skeptisk de mystiske hendelsene som snart begynner å inntreffe, men når helvetes porter åpenbarer seg i kjelleren, er det ikke å lett å stole på logikken…Hvert tiår byr på filmatiske nyskapninger og 80-tallet var, lenge før Avatar, den tredje dimensjonens epoke. Se det overnaturlige bli vekket til live og opplev en hårreisende rundtur i skrekkfilmhistoriens mest legendariske bygning….. Jay Ansons bok The Amityville Horror ligger til grunn for filmserien om det hjemsøkte huset. I boken undersøker forfatteren den virkelige mordgåten hvor Ronald DeFeo Jr. i 1974 skjøt seks familiemedlemmer i den legendariske bygningen. Den neste familien som bosatte seg i huset flyttet ut igjen etter mindre enn en måned - på grunn av paranormale fenomener.Filmen kan også sees i 2D versjon.


 


To par 3D-brilller følger med.

Specifications
Item No. AWE0402NDVD
Utgitt 1983
Format DVD
Sjanger Skrekkfilm
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 33 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading