This website uses cookies to enhance your experience.

Asian Extreme Splatter Collection 2

Item No. 138075
Alien vs Ninja (2010) I Japan under det andre shogunatet ser en gruppe ninjaer et mystisk lysglimt under en patrulje i skogen. Noen krigere begir seg av sted for å undersøke det merkverdige meteornedfallet. Men de må snart innse at det var mer enn kun stein som falt ned fra himmelen. Nå står de
Price
kr 149,00 - kr 100,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Alien vs Ninja (2010)
I Japan under det andre shogunatet ser en gruppe ninjaer et mystisk lysglimt under en patrulje i skogen. Noen krigere begir seg av sted for å undersøke det merkverdige meteornedfallet. Men de må snart innse at det var mer enn kun stein som falt ned fra himmelen. Nå står de ansikt til ansikt med et fiendtlig og blodtørstig vesen fra en fjern galakse som kun har et mål; å drepe så mange mennesker som overhodet mulig. Det varer ikke lenge før det hersker en intergalaktisk krig mellom verdens mest dødbringende soldater. Og blodet til begge raser vil flyte.Mutant Girls Squad (2010)
Rin er en helt normal pike, men på hennes 16-års bursdag avslører hennes far en hemmelighet for henne: Rin er en mutant med helt spesielle evner. Kort tid etter myrdes hennes foreldre, og den traumatiske opplevelsen setter fart i Rins mutasjon. Hennes kropp forvandles til et dødbringende våpen og hun blir tatt opp i en gruppe mutanter som kjemper mot menneskeheten. Men Rin innser at kampen mellom mennesker og mutanter er meningsløs, og sammen med sin venninne Yoshi prøver hun å gjenopprette verdensfreden...Vampire Girl vs Frankenstein Girl (2009)
Geniet bak Tokyo Gore Police er tilbake med sitt vanvittige svar på Twilight – highschool romantikk og blodsprutende vampyr-action! Mizushima blir smittet av vampyren Monamii, for hun har bestemt seg for at Mizushima skal være hennes elsker... i all evighet. Men for at planen skal lykkes må den nyforelskede vampyrpiken først rydde Mizushimas kjæreste Kieko av veien. Kiekos far viser seg å være en gal vitenskapsmann som straks gjenoppliver sin datter som Frankenstein Girl - og nå kan kampen begynne!

Specifications
Item No. AWE508NBOX
Utgitt 2014
Format DVD
Sjanger Skrekkfilm
Aldersgrense 18 år
Antall disker 3
Spilletid 4 timer 10 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk finsk
    Loading
    Loading