This website uses cookies to enhance your experience.

Asian Extreme Splatter Collection (DVD)

Machine Girl (2008) Ami Hyúga er en alminnelig japansk skolepike med en alminnelig hverdag. En dag myrdes hennes elskede bror Yu og hans venn Takeshi. Amis verden ramler sammen. Opptent av raseri og sulten på vendetta konfronterer hun morderne, men Ami må innse at overmakten er for stor. Tokyo Gore
Price
kr 149,00 - kr 50,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Machine Girl (2008)
Ami Hyúga er en alminnelig japansk skolepike med en alminnelig hverdag. En dag myrdes hennes elskede bror Yu og hans venn Takeshi. Amis verden ramler sammen. Opptent av raseri og sulten på vendetta konfronterer hun morderne, men Ami må innse at overmakten er for stor.Tokyo Gore Police (2008)
I en dystopisk fremtid er Tokyos politistyrke blitt privatisert og den nye organisasjonen styrer millionbyen med en hard hånd. Men det er bobler i underverdenen hvor det plutselig har begynt å dukke opp morderiske og blodtørstige mutanter.Samurai Princess (2009)
Det er en ny samurai i byen – og hun er ute på tidenes mest brutale hevntoktet. En gang var hun en ganske normal skolepike i et ganske alternativt Japan som ble voldtatt, kvestet og forlatt for å dø. En gal vitenskapsmann oppdager den døende piken i skogen, og gir henne liv i en en kropp med deler fra en robot.

Specifications
Item No. AWE505NBOX
Utgitt 2014
Format DVD
Sjanger Skrekkfilm
Aldersgrense 18 år
Antall disker 3
Spilletid 4 timer 49 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk finsk
    Loading
    Loading