This website uses cookies to enhance your experience.

Dracula 3: Legacy

Grev Dracula har lokket vampyrjegerne fader Uffizi og Luke tilbake til Øst-Europa til et samfunn herjet av voldsom borgerkrig. Her oppdager de at Dracula har alliert seg med en mektig og brutal krigsherre. Han leverer ofre til Draculas slott der en hær av blodtørstige vampyrer står klare til å sette
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Grev Dracula har lokket vampyrjegerne fader Uffizi og Luke tilbake til Øst-Europa til et samfunn herjet av voldsom borgerkrig. Her oppdager de at Dracula har alliert seg med en mektig og brutal krigsherre. Han leverer ofre til Draculas slott der en hær av blodtørstige vampyrer står klare til å sette tennene i byttet!


Situasjonen går fra vondt til verre når fader Uffizi blir smittet av det nådeløse vampyrviruset. Nå må han ta opp kampen mot både vampyrer og fristelsen til å ta del i blodbadet! Wes Craven presenterer nå tredje og siste kapittel i sin suksessrike serie Dracula Legacy, med stjernenavn som Jason Scott Lee (Jungelboken), Jason London (Grind), Roy Schneider (The Punisher) og ikke minst jernmannen Rutger Hauer (Batman Begins, Sin City) som Dracula selv! Historien fører oss tilbake til det mytologiske Transylvania der det hele begynte og der det nå ender på blodigste vis!
Specifications
Item No. 7041271431455
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Skrekkfilm
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 36 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading