This website uses cookies to enhance your experience.

Halloween 3 - Season Of The Witch (DVD)

Når en leketøysforhandler omkommer under mystiske omstendigheter, beslutter hans datter Ellie seg for å undersøke saken nærmere, sammen med legen Dan Challis. De kommer snart på sporet av en lyssky leketøysfabrikant som er verdenskjent for sine overbevisende halloween-masker. Men ingenting er som
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Når en leketøysforhandler omkommer under mystiske omstendigheter, beslutter hans datter Ellie seg for å undersøke saken nærmere, sammen med legen Dan Challis.
De kommer snart på sporet av en lyssky leketøysfabrikant som er verdenskjent for sine overbevisende halloween-masker. Men ingenting er som det ser ut til å være, og de innser snart at årsaken til Ellie’s fars død er langt mere gruoppvekkende enn de først antok!Etter John Carpenters suksess med de to første Halloween-filmene bestemte skrekkfilmsmesteren seg for at serien skulle fortsette som enkeltstående spøkelseshistorier med halloween som tema. Det dukker altså ikke opp noen Michael Myers, Laurie Strode eller Dr. Sam Loomis i Halloween III - som til gjengjeld byr på rikelige mengder av vold, blod og galskap!

Specifications
Item No. DVD7244
Produksjonsår 1982
Format DVD
Sjanger Grøsser
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 32 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading