This website uses cookies to enhance your experience.

Jaws 2 / Orca: The Killer Whale (DVD)

  Haisommer 2 (1978) Den fryktelige kjempehaien som politisjefen Brody og hans medhjelpere drepte den gangen for fire år siden, var ikke den eneste som var i området rundt den lille badebyen! Når den nye morderhaien angriper ti små seilbåter med ungdommer, blant annet hans egne to sønner, havner
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 


Haisommer 2 (1978)
Den fryktelige kjempehaien som politisjefen Brody og hans medhjelpere drepte den gangen for fire år siden, var ikke den eneste som var i området rundt den lille badebyen! Når den nye morderhaien angriper ti små seilbåter med ungdommer, blant annet hans egne to sønner, havner Brody (Roy Scheider) i et kappløp med tiden. Haisommer var Steven Spielbergs første verdenssuksess, og vi finner samme åndeløse spenning i denne verdige oppfølgeren til den klassiske filmen.Spekkhuggeren Orca (1977)
En spekkhoggers gravide make blir lemlestet og drept av kaptein Nolan under et fangstforsøk. Etter å ha sørget over tapet av sin make og avkom, vil den sinte hannen ha hevn over kapteinen. Han forårsaker alvorlig skade i en fiskelandsby der Nolan skjuler seg, og lokker kapteinen, biologen Rachel Bedford og en nordamerikansk indianer ut til et isøde for en siste konfrontasjon på HANS premisser. I hovedrollene møter vi Richard Harris, Charlotte Rampling, Will Sampson og Bo Derek, sistnevnte i sin spillefilmdebut.

Specifications
Item No. 5050582772081
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Grøsser
Aldersgrense 15
Antall disker 2
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading