This website uses cookies to enhance your experience.

Legend Of Hell

Når arkeologen Selma (Karen Breece) deltar i en utgraving i Marokko, oppdager hun en 5.000 år gammel port som er låst innenfra ved hjelp av en ukjent mekanisme. Hun finner også en merkelig skrift som er skrevet i et 3.000 år gammelt og glemt språk. Kort tid etter ønsker kunsthandleren Gabriel Moses
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Når arkeologen Selma (Karen Breece) deltar i en utgraving i Marokko, oppdager hun en 5.000 år gammel port som er låst innenfra ved hjelp av en ukjent mekanisme.


Hun finner også en merkelig skrift som er skrevet i et 3.000 år gammelt og glemt språk. Kort tid etter ønsker kunsthandleren Gabriel Moses (James Matthews) å kjøpe den gamle skriften, men handelen går galt og Selma blir skutt og drept... Men døden fører henne kun til en annen verden, en dimensjon utenfor tid, sted og rom, hvor en mystisk guide forklarer henne at hun er vendt tilbake til et tidligere liv for én gang for alle å lukke porten til Helvete, før den virkelige verden oversvømmes av demoner og blodtørstige monstre...”Legend of Hell” er regissert av Olaf Ittenbach (”Garden of Love”, ”No Reason”, ”Burning Moon” m.fl.), og da er det en god garanti for at splatter, vold og kaskader av blod maler netthinnene røde.

Specifications
Item No. AWE0542NDVD
Utgitt 2012
Format DVD
Sjanger Skrekkfilm
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 30 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading