This website uses cookies to enhance your experience.

Little Deaths

Little Deaths er en red light-orgie i sex og sadisme som portretterer forholdet uten romantikk og røde roser. De britiske horror-regissørene Sean Hogan, Andrew Parkinson og Simon Rumley presenterer hete og grusomme fortellinger. House and Home (Regi: Sean Hogan): Et velstående par inviterer hjemløse
Price
kr 79,00 - kr 9,94 kr 69,06
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Little Deaths er en red light-orgie i sex og sadisme som portretterer forholdet uten romantikk og røde roser. De britiske horror-regissørene Sean Hogan, Andrew Parkinson og Simon Rumley presenterer hete og grusomme fortellinger.


House and Home (Regi: Sean Hogan):
Et velstående par inviterer hjemløse hjem på et varmt måltid - men er de barmhjertige samaritaner eller er det i virkeligheten deres egen perverse hunger som skal tilfredstilles?Mutant Tool (Regi: Andrew Parkinson):
En tidligere prostituert deltar i et eksperimentelt forsøk for ikke å få tilbakefall som stoffavhengig. Fra bivirkningenes aske reiser det seg en bestialsk nymfoman!Bitch (Regi: Simon Rumley):
Når den dominerende part i et slave- og dominatrix-forhold forstyrrer maktbalansen forvandles hjemmet til en sekretfylt slagmark.

Specifications
Item No. AWE0450NDVD
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Skrekkfilm
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 36 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading