This website uses cookies to enhance your experience.

Paranormal Activity 3 (DVD)

Det er duket for mer overnaturlig skrekk - denne gang med sjokkerende avsløringer om hemmeligheten bak den paranomale aktiviteten. I Paranormal Activity 3 dreier det seg om hendelsene som ledet opp til de to første filmene, med fokus på yngre utgaver av det hjemsøkte søskenparet Kristi og Katie.
Price
kr 79,00 - kr 50,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Det er duket for mer overnaturlig skrekk - denne gang med sjokkerende avsløringer om hemmeligheten bak den paranomale aktiviteten.


I Paranormal Activity 3 dreier det seg om hendelsene som ledet opp til de to første filmene, med fokus på yngre utgaver av det hjemsøkte søskenparet Kristi og Katie.Paranormal Activity-filmene utgjør en av tidenes mest suksessfulle grøsserserier, med et knippe filmer som har skremt vannet av kinogjengere verden over. Handlingen, som utspiller seg 18 år før de to første filmene, formidles også denne gangen via håndholdte kameraer som fanger opp demoniske aktiviteter.Paranormal Activity 3 satte flere kinorekorder for grøssere da den hadde amerikansk premiere i oktober 2011. Filmen er regissert av Henry Joost og Ariel Schulman.Skuespillere
Brian Boland, Chloe Csengery, Christopher Nicholas Smith, Katie Featherston

Specifications
Item No. NO1240516
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Grøsser
Aldersgrense 15
Spilletid 1 t 21 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading