This website uses cookies to enhance your experience.

Samurai Princess

Item No. 137983
Det er en ny samurai i byen - og hun er ute på det mest blodtilsølte og brutale hevntoktet man overhodet kan forestille seg. En gang var hun en ganske normal skolepike i et ganske alternativt Japan. Nå er stedet bebodd av uhyggelige mutanter og bisarre androider. Etter en tur i skogen med sine
Price
kr 79,00 - kr 9,94 kr 69,06
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Det er en ny samurai i byen - og hun er ute på det mest blodtilsølte og brutale hevntoktet man overhodet kan forestille seg.


En gang var hun en ganske normal skolepike i et ganske alternativt Japan. Nå er stedet bebodd av uhyggelige mutanter og bisarre androider. Etter en tur i skogen med sine klassekamerater hvor de møtte en gruppe brutale voldtektsmenn som voldtok og drepte alle uten vår heltinne, er skolebøkene skiftet ut med sverd og blodtørst.En gal vitenskapsmann oppdaget den utmattede og ødelagte piken i skogen, og skapte en robotaktig kropp til henne. En buddhistisk prestinne tilførte henne kraften til de avdøde venninnes sjeler. Nå er det tid for hevn - og alle som står i samurai prinsessens vei, kan begynne å lete etter sine kroppsdeler alle andre steder enn i nærheten av sin torso!

Specifications
Item No. AWE0243NDVD
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger Action, Skrekkfilm
Aldersgrense 18 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 22 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading