This website uses cookies to enhance your experience.

Tentacles

Item No. 137173
Ovidio G. Assonitis er mest kjent for å ha produsert James Camerons filmdebut Piranha II, hvor han etter kun en uke sparket Titanic-regissøren på dør og inntok selv regissørstolen. I Tentacles styrer Assonitis over den Oscarbelønnede trio; Henry Fonda, Shelley Winters og John Huston og regisserer
Price
kr 79,00 - kr 9,94 kr 69,06
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ovidio G. Assonitis er mest kjent for å ha produsert James Camerons filmdebut Piranha II, hvor han etter kun en uke sparket Titanic-regissøren på dør og inntok selv regissørstolen.


I Tentacles styrer Assonitis over den Oscarbelønnede trio; Henry Fonda, Shelley Winters og John Huston og regisserer dem med sikker hånd i deres kamp mot en aggressiv og blodtørstig kjempeblekksprut. På grunn av giftutslipp som oppstod i forbindelse med en utbygning av en tunnel, er en av dypets kjemper vokst seg til enda større proporsjoner, og da Ocean Beach innvaderes av badelystne turister slår monsteret til. Dessverre er det også dagen hvor barnas kappseilas avholdes, og en faretruende massakre ser ut til å være uunngåelig.

Specifications
Item No. AWE0074NDVD
Utgitt 1977
Format DVD
Sjanger Skrekkfilm
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 42 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading