This website uses cookies to enhance your experience.

The Burning Moon

Premutos er den første av de falne englene, og hans mål er å regjere verden. En urgammel skrift er det eneste som kan bane veien for ham slik at han skal kunne gjenoppstå og terrorisere verden og alt levende. I Tyskland har faren til den unge Mathias (Olaf Ittenbach) fødselsdag. Når han graver i
Price
kr 79,00 - kr 9,94 kr 69,06
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Premutos er den første av de falne englene, og hans mål er å regjere verden. En urgammel skrift er det eneste som kan bane veien for ham slik at han skal kunne gjenoppstå og terrorisere verden og alt levende.


I Tyskland har faren til den unge Mathias (Olaf Ittenbach) fødselsdag. Når han graver i hagen finner han en underlig gammel bok og en gul drikk. Det han ikke vet, er at det er Premutos bok. Boken ble gjemt i hagen i 1943 av en bonde som forsøkte å gjenopplive sin avdøde hustru. Når Mathias kommer i kontakt med boken og den gule væsken forvandles han til et monster og vekker en hær av zombier til live. Veien ligger åpen for den falne engel Premutos!Men Mathias’ våpenglade far har ikke tenkt å la en flokk udøde ødelegge fødselsdagsfesten sin!

Specifications
Item No. AWE0386NDVD
Utgitt 1997
Format DVD
Sjanger Skrekkfilm
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 38 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading