This website uses cookies to enhance your experience.

The Skeleton Key / The Grudge (DVD) 2 filmer i en

Nøkkelen (2005) Langt ute i Lousianas sump er det moderne USA kun svakt representert. Her snakkes det fortsatt cajun fransk, og de lokale dyrker en sær overtro basert på afrikanske, franske, karibiske og spanske røtter som har en dyster makt over dem. Det bekymrer ikke en moderne jente som Caroline,
Price
kr 99,00 - kr 50,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Nøkkelen (2005)
Langt ute i Lousianas sump er det moderne USA kun svakt representert. Her snakkes det fortsatt cajun fransk, og de lokale dyrker en sær overtro basert på afrikanske, franske, karibiske og spanske røtter som har en dyster makt over dem. Det bekymrer ikke en moderne jente som Caroline, som har blitt ansatt for å ta seg av den eldre og pleietrengende Ben Deveraux slik at han kan få leve sine siste dager i huset sammen med sin kone Violet. Men den gamle plantasjeeiendommen gjemmer på en uhyggelig historie, som kaster lange skygger.Forbannelsen (2002)
I thrilleren "The Grudge", basert på den japanske kassasuksessen "Ju-On: The Grudge", gir en normalt utseende husfasade et helt feilaktig inntrykk av idyll og skjuler unevnelige redsler som venter på den andre siden av veggen. Huset er hjemsøkt av en voldsom forbannelse som ødelegger livene til alle som trer innenfor. Forbannelsen kalles The Grudge, hevnlysten, og fører til at ofrene dør under voldsomme og smertefulle raseriutbrudd. De som rammes dør og en ny forbannelse blir samtidig født - det er som et virus som angriper alle som kommer innenfor, i en endeløs, voksende skrekkens kjede.

Specifications
Item No. 5050582721119
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger Skrekkfilm
Aldersgrense 15 år
Antall disker 2
Spilletid 3 timer 8 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading