This website uses cookies to enhance your experience.

Tremors 3 / Tremors 4 (Marksommer) (DVD)

Samleboks med Tremors 3 og Tremors 4 (Marksommer) Tremors 3 - Back To Perfection (2001) De transformerende, menneskeetende monstrene terroriserer den lille byen Perfection i Nevada igjen - og overlevelseseksperten Burt Gummer (Michael Gross) er den eneste redningen i kampen mot evolusjonen siste
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Samleboks med Tremors 3 og Tremors 4 (Marksommer)


Tremors 3 - Back To Perfection (2001)
De transformerende, menneskeetende monstrene terroriserer den lille byen Perfection i Nevada igjen - og overlevelseseksperten Burt Gummer (Michael Gross) er den eneste redningen i kampen mot evolusjonen siste utskudd! Med hjelp av to lokale entreprenører (Shawn Christian og Susan Chuang), setter Burt sin imponerende våpenkjennskap opp mot den siste og dødeligste generasjonen av gigantiske marker. Hvis Burt og hans nye partnere ikke klarer å stoppe dem, vil skapningene som satte Perfection på kartet jevne byen med jorda. "Marksommer 3" lover eksplosiv og nervepirrende underholdning!Tremors 4 - The Legend Begins (2003)
Gjør deg klar til den sjelerystende forløperen til den originale "Marksommer"! Når arbeiderne i den avsidesliggende gruvebyen Rejection i Nevada blir ofre for et ukjent beist, leier gruveeieren Hiram Gummer (Michael Gross) inn oldefaren til "Marksommer"s Burt Gummer, en leiemorder, for å tilintetgjøre de kjøttetende skapningene før de sluker fortjenesten hans. Resultatet er en kamp på liv og død, som utkjempes dypt i jordens indre og avsluttes i Rejections gater! "Marksommer 4" vil underholde deg med utrolige actionscener, fantastisk bonusmateriale og vanvittige spesialeffekter fra det prisbelønte teamet bak den originale kassasuksessen, "Marksommer".

Specifications
Item No. 5050582833522
Utgitt 2003
Format DVD
Sjanger Grøsser
Aldersgrense 15 år
Antall disker 2
Spilletid 3 timer 16 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading