This website uses cookies to enhance your experience.

Trilogy Of The Dead (DVD)

George A. Romeros visjoner av en verden full av død har hatt enorm innflytelse på skrekkfilm- genren! Trilogy of the Dead levererer effekter som var fullstendig nyskapende for sin tid, og kan også sees som en kritikk av det moderne samfunnets forfall. Denne samling representerer alt som bra skrekk
This product cannot be ordered at the moment.
Description
George A. Romeros visjoner av en verden full av død har hatt enorm innflytelse på skrekkfilm- genren! Trilogy of the Dead levererer effekter som var fullstendig nyskapende for sin tid, og kan også sees som en kritikk av det moderne samfunnets forfall. Denne samling representerer alt som bra skrekk står for, og inne-holder dessuten en bonusdisc fylt til randen med fantastisk ekstramateriale!


Night of the Living Dead (1968)
De døde har våknet og sulter etter de levendes kjøtt. Panikken brer seg over hele verden. En liten gruppe mennesker søker tilflukt i et forlatt hus, for å kjempe for sine liv. Mens hæren av de levende døde vokser, oppdager gruppen, at den største trusselen mot deres overlevelse allerede er blant dem...Dawn Of The Dead (1978)
Mens et hav av menneskesugne zombier raver rundt i periferien, må fire overlevende etter en apokalyptisk pest barrikadere seg inne i et gigantisk handlesenter i Pittsburgh. Men hvor lenge vil de klare å forsvare sitt nye utopia fra en verden stappfull av zombier?Day Of The Dead (1985)
Det har gått en stund siden DAWN; måneder, kanskje år. En liten gruppe soldater og vitenskapsfolk i en millitærbase går i strupen på hverandre mens de prøver å finne ut hvordan de døde kunne få kontrollen så lett. Det er nå ca. 200000 zombier per menneske. Zombiene lærer, en av dem bruker pistol, hører på Beethoven og forsøker å finne midtsidepiken i en utgave av Stephen Kings Salem's lot.

Specifications
Item No. 7046685000822
Utgitt 2004
Format DVD
Sjanger Skrekkfilm
Aldersgrense 15 år
Antall disker 4
Spilletid 8 timer 37 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading