This website uses cookies to enhance your experience.

White Noise / The Frighteners / House Of The Dead (DVD)

White Noise (2004) Denne thrilleren utforsker den urovekkende muligheten for at de døde kan kontakte oss … det eneste vi må gjøre er å lytte. Når arkitekten Jonathan Rivers (Michael Keaton) mister sin kone i en tragisk ulykke, vender han seg til den skyggefulle underverdenen av Electronic Voice
Price
kr 129,00 - kr 90,00 kr 39,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

White Noise (2004)
Denne thrilleren utforsker den urovekkende muligheten for at de døde kan kontakte oss … det eneste vi må gjøre er å lytte. Når arkitekten Jonathan Rivers (Michael Keaton) mister sin kone i en tragisk ulykke, vender han seg til den skyggefulle underverdenen av Electronic Voice Phenomenon, som kommuniserer med de døde. Men etter hvert som han trenger igjennom EVP-mysteriet, oppdager Jonathan til sin forskrekkelse at når man først har åpnet en portal til den andre siden, kan man aldri vite hva som kommer ut av den.The Frighteners (1996)
I den trøtte småbyen Fairwater har en forferdelig ondskap våknet… en ondskap med så stor makt at den rekker ut av graven! Fra den Oscar- vinnende regissøren Peter Jackson kommer The Frighteners, en åndeløs komedie-thriller spekket med utrolige spesialeffekter!House Of The Dead (2003)
En gjeng med college-studenter havner i en marerittaktig situasjon når de reiser ut til en mystisk øy for å feste. Plutselig blir de forfulgt av mordlystne zombier og andre skrekkinnjagende skapninger som kun har et mål - å fråtse i levende menneskekjøtt. Med få våpen og liten tid, søker de tilflukt i et gammelt hus. I huset avslører de hemmeligheten med "House of the dead".

Specifications
Item No. 5050582481518
Utgitt 2007
Format DVD
Sjanger Skrekkfilm
Aldersgrense 15 år
Antall disker 3
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading