This website uses cookies to enhance your experience.

All Good Things

All Good Things utforsker mysteriet rundt en unik mann som kunne ha hatt alt. Med 80-tallets ekstravaganse og overflod som bakteppe gifter David Marks, sønn av en mektig eiendomsmagnat, seg med Katie, en vakker student fra arbeiderklassen. Sammen rømmer de byen til fordel for et idyllisk liv på
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
All Good Things utforsker mysteriet rundt en unik mann som kunne ha hatt alt. Med 80-tallets ekstravaganse og overflod som bakteppe gifter David Marks, sønn av en mektig eiendomsmagnat, seg med Katie, en vakker student fra arbeiderklassen. Sammen rømmer de byen til fordel for et idyllisk liv på landet i Vermont - bare for å bli lokket tilbake av Davids far.


Etter hjemkomsten tar Katie opp igjen medisinstudiene og begynner å skape seg et liv. Men mens Katie blir mer og mer selvstendig, blir David mystisk nok mer voldelig og kontrollerende. Familiehemmeligheter blir etter hvert avslørt, samtidig som Katie forsvinner sportløst. Mange år senere, da Katies beste venn blir funnet død, slår en politibetjent og en ivrig journalist seg sammen for å få gjenåpnet den uløste saken. Med David som hovedmistenkt, baner Marks-familiens mørke hemmeligheter vei mot den opprørende sannheten.


 

Specifications
Item No. 76NSD8800100SM
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 37 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading