This website uses cookies to enhance your experience.

Alle Mine Kjære

I Alle Mine Kjære blir vi, fra en overraskende synsvinkel, vitne til det som skjer i kjølvannet av en forbrytelse og den gripende gjenoppbygningen av en familie. Dette er historien om et liv og alt som kom etter. Filmen er basert på den bestselgende romanen av Alice Sebold og regissert av
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I Alle Mine Kjære blir vi, fra en overraskende synsvinkel, vitne til det som skjer i kjølvannet av en forbrytelse og den gripende gjenoppbygningen av en familie. Dette er historien om et liv og alt som kom etter.


Filmen er basert på den bestselgende romanen av Alice Sebold og regissert av Oscar-vinner Peter Jackson (Ringenes Herre-trilogien, King Kong). Historien kretser rundt Susie Salmon, kun 14 år gammel og på vei hjem fra skolen da hun ble drept en desemberdag i 1973. Etter drapet fortsetter hun å passe på familien sin, mens morderen forblir på frifot. Fanget i et hvileløst og mystisk etterliv tvinges Susie til å velge mellom sitt eget behov for hevn og ønsket om at hennes kjære skal forsone seg med tapet og fortsette sine liv. Det som starter som et sjokkerende drap utvikler seg etter hvert til en spennende og visuell reise gjennom minner, kjærlighet og håp - en reise mot en overraskende og følelsesladet forsoning.Hovedrollene i filmen spilles av Oscar-nominerte Mark Wahlberg og Oscar-vinnerne Rachel Weisz og Susan Sarandon. Andre skuespillere som deltar er Stanley Tucci, Michael Imperioli og Oscar-nominerte Saoirse Ronan som Susie Salmon.

Specifications
Item No. NO1145146
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 10 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading