This website uses cookies to enhance your experience.

Babycall (DVD)

Babycall er en intens psykologisk thriller fra Pål Sletaune, regissøren av Budbringeren og Naboer. I hovedrollene møter vi Millenium-trilogiens store stjerne, svenske Noomi Rapace, samt norske Kristoffer Joner. Anna og hennes 8 år gamle sønn, Anders, er på flukt fra guttens voldelige far. De flytter
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Babycall er en intens psykologisk thriller fra Pål Sletaune, regissøren av Budbringeren og Naboer. I hovedrollene møter vi Millenium-trilogiens store stjerne, svenske Noomi Rapace, samt norske Kristoffer Joner.


Anna og hennes 8 år gamle sønn, Anders, er på flukt fra guttens voldelige far. De flytter til hemmelig adresse i en gigantisk boligblokk. Anna er livredd for at eksmannen skal finne dem, og kjøper en babycall for å passe på Anders mens han sover. Men merkelige lyder slår inn på babycallen fra andre steder i blokka. Anna overhører det hun tror er mordet på et barn. Samtidig har Anders fått en mystisk, mørkhåret venn som kommer og går som han vil.  Vet den nye vennen noe om lydene i babycallen? Hvorfor er det blod på tegningen til Anders? Er de fremdeles i fare?

Specifications
Item No. 803733
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 32 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading